Khamis, 14 Julai 2011

lengkap

tak pernah tau Super Mario Bros world 8-4 ada penghujungnya. kau cuma kena masuk setiap terowong lepas lahar api untuk sampai bertemu Bowser. tengok minit 2:50. bebola api berputar dalam air. wow.



tak ada lagi Toad dengan khabar mengecewakan. kali ni Princess Peach berjaya diselamatkan.

lepas lebih 10 tahun, baru aku dapat saksikan scene terhebat dalam dunia game video.


kenapa Bowser nak culik Toad?

3 ulasan:

uqbah berkata...

hey i think i've met the princess long time ago. entahlah tak sure tapi yang bola api tu memang sure ;p gilaa klasik awesome kan game ni aku main tak berhenti dulu sampai nak muntah ulang2

khairi malik berkata...

weyh, aku dah banyak kali dah jumpa true princess. senang je ah.

kepalakotak berkata...

hebat kechik.